Fredagsmys

Fredag och jag har jobbat hemma !
Var ganska fint väder när man vaknade, men sen vid 11-tiden så bara öste regnet ner och det har det gjort från och till hela dan. Riktigt höst-väder. Usch !
 
Christer hade tänkt klippa gräset då det växt så inni norden den här veckan när det har regnat, men han får vänta tills imorgon när det ska bli fint väder - peppar, peppar.
 
På lunchen åkte jag och gjorde ett ärende till mamma och gick in och köpte lite mer mjöl och bakprodukter då jag är jätte-baksugen. Dessutom fick jag ett smarrigt recept av Sandra idag på fm som jag bara måste baka 🙃
 
När jag kom hem till mamma så småduggade det bara lite så jag gick ut i trädgården och klippte lite blommor till henne så hon kunde sätta på borden då hon skulle ha 2 utav Enars bröder och syster på lunch
 
 
Klippte en hortensiablomma till mig själv också som just nu står i vatten som jag ska fixa till alldeles strax på bordet.
 
Har varit ganska lungt idag på jobbet och det är skönt för hela veckan har varit väldigt hektisk då säljare och ordinarie konsulenter är tillbaka från sina semestrar.
 
Jag bestämde mig för att ta mig en dusch när jag slutade då jag har börjat fjälla en del och ville smörja in mig.
 
 
Det är så tråkigt när det börjar så där. Bläääää !
 
Så nu har jag slutat jobba, duschat och smörjt in mig. Så nu blir det myskläder för hela slanten.
 
 
Ska plocka undan arbetspapprena och annat och fixa lite innan jag börjar med maten som ikväll blir lax i ugn med en massa gottis på. Sen ska jag kolla vad jag ska börja att baka, har en del på min lista som jag vill göra. Ha ha ! Skulle inte förvåna mig att det blir alltihopa. Ha ha ! Tur att Christer får besök på söndag som kan fika. Ha ha !
 
 
#1 - - Madde:

Fredag och mjukis kläder. MYS

Svar: Så skönt !
Jeanette "Nettan"

#2 - - Elin:

Det är så lätt att börja fjälla ibland. Störigt men. Går ju bort efter ett tag.. Mysigt med mjukis ju!! :D