Ingen ordning alls

Det är ingen ordning alls på mig just nu tycker jag. Ha ha !
Idag ska jag sätta mig ner och planera tror jag. Så här kan jag ju inte hålla på. Ha ha !
Måste vara eftersläpning på semestern som gör att jag bara hoppar runt överallt och gör allt och ibland ingenting. Ha ha ! Eller är det så att jag behöver mer semester ? ! Kan ju vara !
 
Mannen har flera gånger frågat när jag ska ta lite mer semester och jag ska nog kolla lite i almanackan och planera lite. Men just nu är vi en man kort på avdelningen pga sjukskrivning, så det gäller att planera lite längre i förväg kanske. Ja, vi får se !
 
Igår åkte jag och Christer och storhandlade.
Vi åkte till Matvärlden i Barkarby och medans Christer stod och pantade allt vi sparat på oss gick jag in och handlade efter listan jag gjort. Vi behövde en hel del basvaror så det blev en hel del vi kom hem med.
 
 
Allt är inte ens med på bilden då det var dricka, mjöl och annat som stod på golvet nedanför och skulle in i skafferiet. ha ha !
 
Torsdag idag och ute skiner solen för fullt +17 grader.
Sitter på kontoret och har tagit en liten kaffepaus.
Idag efter jobbet blir det en sväng och handla det vi inte hittade igår, men det är så lite så inget speciellt. Sen blir det hem och göra kyckling-lasagne som jag sparat ner en video om från "Taste" tror jag på facebook. Får kolla sen när jag kommer hem.
 
Nä, fortsätta jobba lite och få lite mer gjort.
 
 
#1 - - Therese:

Ja du får inte jobba ihjäl dig . har aldrig ätit kyckling lasagne men det kanske man ska testa =)

#2 - - Madde:

kyckling lasagne hmmm låter gått

#3 - - dianasdrömmar:

Ingen ordning på mig heller..hihi känner mig så ostrukterad kram