Nä, nu.....

Godmorgon !
 
Onsdag - mitt i veckan - lill lördag..... Ja, denna dag har många namn !
 
Halvblå himmel, moln, blåst.... var tog värmen vägen ? Ja, det är bättre väder än igår, men det slog om så fort. Men det är inte så mycket att göra åt. Men om 9 dar stänger jag väskan och åker mot värmen igen med min mamma !
 
Blogg-torkan har infunnit sig och nu ska jag försöka ta tag i den igen !
 
Har skrivit om det förr, men gör det igen för jag tycker det är så kul med att testa olika saker.
Satte i flera omgångar frön till djungelgurka. Och när dom börjar växa gäller det att hjälpa dom åt olika håll på pinnar. Det är ett jäkla pyssel i början då det som växer upp är så tunnt så dom går lätt av om man inte sitter med pincett. Ha ha ! Och då går dom också av för att man råkar trycka ihop pincetten. Ha ha !
 
Jag gav upp till slut i alla fall och lät min sk växt bara stå i ett hörn och så fick jag se vad jag skulle göra med den. Nu tog jag fram den i helgen för att den var i vägen och var tvungen att plantera om den. Den såg ut som ett helt bo för den har ju fått växa som den vill. Ha ha !
 
 
Ser ju riktigt skapligt ut helt plötsligt.
 
Har också googlat lite om den och man ska kunna övervintra den. I jorden ska man hitta små knölar som man kan lägga i fuktig torv, precis som med Daliaknölarna. Så det måste jag självklart göra. Och vi kanske kan få nån liten djungelgurka innan sommaren är slut. 
 
Så här ser dom ut för er som inte har sett eller smakat på dom
 
 
Nu ska här fortsättas att jobba ! But I will be back !
 
Visa fler inlägg