Det vart en sån dag....

Godmorgon, är det verkligen Juli ?!
Det blåser, är totalmulet och kallt. Usch !
Jag vill ha sommar !!!
 
Igår blev det ett väldigt flängande hit och dit under em.
Mamma har ju gjort illa sig och det blir inte bättre. Jag sa till henne att nu måste vi göra någonting åt det hela och sa till henne att ringa vårdcentralen kl 8 när dom öppnade.
Hon fick en tid hos sin läkare kl 13 och jag hämtade henne vid halv 1 så att vi hade lite tid på oss då hon inte kan gå så fort och har sin krycka.
 
Vi var väl inne hos läkaren i 10 min, och sen fick mamma ta ett stick i fingret för att kolla någonting medans läkaren ringde till Vällingby läkarhus. Sen var det bara att sätta sig i bilen och åka till läkarhuset och mamma fick göra ultraljud för att utesluta propp i benet. Och det var ingen propp !
 
Jag skjutsade hem mamma och under tiden jag åkte hem ringde mammas läkare till henne och sa att hon skulle få en antibiotikakur. Och som tur var hade jag haft lite i skallen och tagit mammas körkort och bankomatkort så jag kunde åka och hämta det senare.
 
Jobbade på lite och åkte till apoteket innan det stängde och vidare till mamma så hon kunde börja omedelbart med en tablett.
 
På kvällen ville jag göra någonting gott till middag så jag satte igång med att strimla färskpotatis, skära lök och vitlök och satte in en fläskfile i ugnen. Lite grönsaker blev det allt till också. Blev riktigt smarrigt !
 
 
Sitter hemma och jobbar idag och ska nu fortsätta med det !
 
 
#1 - - Emma :

Va skönt att de inte va en propp men hoppas de blir bättre för din mamma snart !!! Men va maten va mumsig 🤤

Svar: Tack ! Det hoppas jag med !Ja, mätt blev man och gott var det :)
Nettan