Min vardag 2019 måndag, ny vecka, serie

Ny vecka !

Godmorgon !
 
Det är tur ibland att man vaknar tidigt och innan mobilen ska börja väcka en. Min mobil börjar ringa 4.45, men idag vaknade jag 4.55 och undrade varför den var tyst. Men det var ju inte så konstigt. Då vi var lediga i fredags hade jag ju stängt av larmen och glömde sätta på dom igen igår när jag gick och la mig. 
Jag hatar verkligen att stressa på morgonen då jag har mina morgonrutiner som jag alltid gör så det kändes skönt att jag vaknade när jag gjorde 😃
 
 
Christer och jag hamnade framför tv'n igår kväll med en tallrik lite gott och fortsatte titta på serien "What if". Vi ville verkligen fortsätta titta, men som vanligt runt 23 brukar vi hoppa i säng, kolla lite på tv som jag sen stänger av runt 00- för att få sova några timmar innan det är dax att gå upp.
 
 
Jag var tvungen att kolla lite på mina grejer som jag gjorde igår, och dom minsta var ju tassarna och jag tog ut en för att se hur dom blivit. Jag har ju en form med 6 st och nu kan jag göra ett gäng om jag vill då det gick så snabbt. Dom första 6 ska jag måla helt vita, sen kan man ju måla själva tassen svart. Får se vad jag hittar på för kul med dessa. Man kan ju göra för att ge bort också.
 
När jag kommer hem ska jag titta lite försiktigt på dom andra 😄
 
Nä, nu är det dax att fortsätta jobba lite.
 
Ha en bra dag !
 
 
 
#1 - - Bella:

Önskar dig en fortsatt bra måndag :) Tassen blev jätte fin

Svar: Detsamma till dig ! Ska glutta på dom andra när jag kommer hem :)
Nettan

#2 - - Therese:

Vad fina tassarna blev =) ha en bra måndag =)

Svar: Tack ! Ska bli spännande och se hur det andra ser ut också när jag kommer hem !
Nettan

#3 - - Emma :

Va snyggt tassarna blev :) aldrig kul att stressa

#4 - - Martina :

Hoppas det gick bra på jobbet:) tassen är super fin :)