Min vardag 2019 onsdag, sol

Onsdag och mitt i veckan

God morgon !
Sol och det är redan +19 grader ute ( kl 7.00 ) !
 
Igår åkte jag direkt från kontoret när jag slutade och hämtade mamma.
Vi brukar handla på våra närliggande affärer, men för att byta om lite så bestämde vi oss för att åka till Vällingby och handla på city Gross. Det var jättelänge sen vi gjorde det så vi gick igenom varenda hylla tror jag i affären för att inte missa något kul.
 
Och tur var väl det för när jag hamnade på den "Amerikanska" hyllan så hittade jag mitt jordnötssmör. Jag tycker om ett speciellt märke, och varenda butik en efter en har slutat med det. Antagligen för att det är så dyrt och jag har tom varit tvungen att beställa på internet för att få hem det. ha ha ! Men nu stod burkana där på hyllan och 3 st hamnade i min vagn. Ha ha !
 
All matinköp för veckan är gjord och det är skönt att slippa att åka och småhandla varje dag.
 
Vä hemma var det till att ta hand om allt och stoppa in det där det skulle vara. Självklart var det lite mer som åkte i vagnen när det var något speciellt som stod där i nån hörna med nått erbjudande.
 
Jag hann med en liten paus i trädgården innan jag satte igång med maten.
 
Denna blomma fick vi av mina svärföräldrar för några år sedan.
Två år senare så blev det inget på den men vi lät den stå kvar för det kom knoppar på den på våren. Nu är det jättelånga pinnar och blommor längst upp, men det struntar jag i för den blommar så fint.
 
 
Fixasde ihop en middag igår med lax, creme fraiche och smaksatt creme fraiche tillsammans med stekt färskpotatis. Riktigt smarrigt blev det.