En sån dag

Måndag och ny vecka ! 
Jobbade hemma idag då jag skulle hjälpa min äldsta dotter med en privat sak idag så det var bara att sätta igång dagen så fort jag kunde. 

Många Mail och samtal och jag blev tom för första gången så irriterad idag så jag försökt få svar och Info utan resultat att jag var på väg att ge upp och bara sätta mig och skrika / gråta ! Men näääää ! På’t igen bara ! 

Inte för att jag har fått mina svar, men imorgon blir det ett samtal och förklara min situation ! Jag försöker vända ut och in på mig själv men när det till slut inte ger nått...

Jag behövde inte hjälpa min dotter på em så jag fortsatte jobba istället och när klockan var så mycket utan att jag märkt det så kom christer hem ! Ha ha !

Ingen middag bestämd, jag hade inte gjort mig iordning alls under hela dan så det fick bli så enkelt som makaroner och falukorv. 

När maten var klar, kom christer ut i köket och skulle hälla upp dricka som jag precis blandat i soda streamen så välde det över. Då släppte allt och jag skrattade så jag fick ont i magen !

(null)

Medans christer torkade golvet så stod jag bara och garvade ! Ha ha ! Men det var skönt efteråt ! Ha ha !

Snart börjar Heder och då är det bara att placera sig i soffan ! 

Så nu vet ni varför jag varit lite frånvarande idag 😜
#1 - - Alexia Thunholm :

Mops är med och håller koll ❤️

#2 - - Alexia Thunholm :

Mops är med och håller koll ❤️