Fredag

Halloj !
Så var man där igen - fredagskväll ! Herregud, vad dagarna bara rusar iväg !
 
Och som jag skrev igår - det är en del att göra nu inför Halloween - och även denna dag !
 
Men nu tar jag faktiskt helg  !
 
 
Man planerar vad som ska göras under dagen, och öven denna dag blev som den blev, lite av det jag planerat är gjort, men det andra får jag ta tag i..... sen haha !
 
Jag kokade 2 ägg vid 9 som jag tänkte äta till frukost. Ja, jag glömde inte bort dom på spisen, men i kastrullen när jag tagit av dom. Och såg dom sedan klockan 12.30. Då skalade jag 1 och det andra glömde jag bort. Ha ha ! Det glömde jag på diskbänken och såg senare. Ha ha !
 
Men jag var bara tvungen att testa en sak - vet inte om ni provat det men jag var skeptiskt.
Om man ska skala hela ägget så kan man lägga det i ett glas och hålla för handen för hålet på glaset och sen skaka det så det blir "kakulerat" eller vad jag nu ska kalla det. Och det funkar faktiskt. Mitt första äggs skal satt fast och det blir så där tråkigt gropigt då skalet sitter fast på ägget, och på em testade jag att skaka det i ett glas.... och yes, det funkade !
 
 
Jag slutar 15 på fredagar, men jag ville bli klar med lite saker så kl 16 stängde jag äntligen ner och efter att mannen kommit hem och jag hällt upp ett glas vin så upptäckte jag att jag tappat mitt paket ciggaretter som jag haft i fickan igår när vi var på rättegången och fick tömma fickorna på allt och röntgas från topp till tå. Ha ha !
 
Mannen fick skjutsa mig till affären, men då fick vi också färskt bröd till frukosten och jag passade på att handla en tidning och den var det nedan bilaga. Så nu har jag bläddrat den och fått julkänsla !
I år ska jag se till att hela huset blir julfint och rött med alla möjliga julpyssel och fix.
 
 
Snart är det dax att fixa middag som idag blir varmrökt lax med stuvad potatis och grönsaker !
 
Ha en bra kväll !