Luktar så gott - silverax

Godmorgon !
Onsdag / lill-lördag / mitt-i-veckan...... ja dagen har en del smeknamn och det finns säkert fler.
 
Inte lika varmt idag när man vaknade som igår +4 grader. Burr ! Tjockare jacka och halsduk / sjal blev det när jag hoppade in i bilen och åkte till kontoret.
 
Igår var det fullt ös hela dan.
Jobbade på av bara 17 på kontoret och efter det åkte jag hem och fyllde bageluckan med mina pelargoner och åkte över till mamma.
 
Där fick jag en inköpslista i handen och jag åkte och handlade lite till både mamma och mig.
Hade lite problem några gånger när jag hade två påsar och två scannings-apparater i vagnen för att hålla koll på mammas lista samtidigt som jag skulle köpa med med några saker hem. Ha ha ! Men det gick !
 
Mamma fick sina inköpta saker och jag åkte hem och började så smått med maten som igår fick bli lätt - stekt falukorv, potatis och stuvade morötter.
 
När jag var hos mamma gick jag ner i hennes trädgård och klippte av några Silverax som jag tog hem och satte i en vas. Dom luktar så innibengen gott och mamma har en extra planta vid sitt garage som inte får tillräckligt med sol och som vi ska gräva upp till våren och plantera hemma hos oss istället.
 
 
 
Christer var ledig igår och vi hade en elektriker hemma hos oss hela dan som fixade med nytt ljus runt huset på framsidan. Dessutom fixade han en ...... ja, nu har jag tappat ordet också..... ett speciellt uttag för utomhusbruk med inbyggd timer där jag kan stoppa i min sladd till kupévärmaren som snart kommer behövas användas.
 
 
 
Nä, nu är det dax att fixa sig lite frukost efter att ha varit på kontoret i 1,5 timme och mina kollegor i Malmö har börjat !
 
 
#1 - - Emma:

Låter lite jobbigt att ha koll på både dom när man ska handla till sig själv & sin mamma.

#2 - - Madelen:

Ja de börjar bli kallt brr. Snygg blomma

#3 - - Therese Carlsson:

Vad fint ni bor och så mysigt det såg ut när det är mörkt och lamporna lyser 😊 ha en bra onsdag