Min vecka

Halloj !
Min vecka har verkligen varit intensiv så att sätta mig ner i lugn och ro och skriva här på bloggen har inte blivit prioriterat och hur kul är det att se inlägg efter inlägg om att det är mycket att göra och inget mer kul att berätta ?! Nääää, inte så kul så jag har besparat er den biten. ha ha !
 
Halloween närmar sig och då har vi på jobbet en del att göra för att få ut godis, pallar och allt annat som ska fixas. Därför har det varit rätt mycket att göra och planera.
 
Och när man kommer hem efter en sån dag så är det inte så lätt att bara sätta sig ner och koppla av. 
Inte för mig i alla fall. Ha ha  !
 
Om jag backar bandet lite så var mamma och jag i söndags på Cirkus och såg Häxorna i Eastwick.
Supershow och vi hade jättebra platser på parketten och hade närma till utgången så mamma slapp tränga sig fram mellan alla stolar.
 
Den kan jag varmt rekommendera ! Mycket skratt och showande !
Inga bilder fick tas förrän i slutet när alla kom ut och då gick kamerorna i full fart.
Jag glömde av det och fick upp mobilen i slutet i alla fall.
 
 
 
 
 
Sen har vecka gått för fullt som sagt.
 
Igår onsdag åkte jag och handlade lite till mamma som vi glömde handla dagen innan och köpte då också varsin bukett blommor för att pigga upp oss lite.
 
 
Idag har jag haft semester och varit på en rättegång inom familjen och den gick bättre än förväntat.
 
Träffade på en kompis till Nathis som tog fram en sak i en lokal och jag bara.... "vad är det där" ???
En ny engångs el-cigg som kommit ut och hon hade köpt den på Filmkedjan, så jag var ju självklart tvungen att gå dit och köpa mig en egen. ha ha ! 300 bloss / 3 paket cigg för 89,- och är helt rökfri. Ha ha ! Och ni behöver inte skriva : är det inte bättre att sluta 
 
 
När jag kom hem gick jag in i vårt arbetsrum där jag satt in lite blommor från altan för att se vilka som kan övervintra och min tobaksblomma har fått spel och blommar av bara den. Och ni ser ju hur hög den blivit. Och när den blommar så och är grön kan jag ju bara inte kasta den 
 
 
För första gången på länge lät jag faktiskt bli att sätta mig och jobba när vi kom hem vid 13.
Jag hade ju faktiskt semester och då tog jag mig det.
 
Snart dax att sätta igång middagen som idag blir fläskkottletter med potatis och stuvade kantareller som jag fått av mamma.